Retur produse

Conform legii, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Produsele vor fi returnate în aceeași stare în care au fost primite, fără a prezenta urme de uzură sau/și deteriorare.

Returul va fi anunțat telefonic sau prin emai; clientul poate returna produsul prin orice metodă de transport dorește, costul transportului fiind suportat de client.

ipantof.ro poate chema curierul la adresa indicată de dumneavoastră și tot ce aveți de făcut este să pregătiți produsul pentru a fi ridicat de către curier. Prețul transportului pentru returului produsului este de 15 lei. Serviciul este disponibil doar pentru localitățile în care firmele de curierat partenere livrează la tariful standard.

Plata transportului pentru retur se facturează fie la următorul produs comandat, în cazul unui schimb de produse, fie se deduce din suma pe care ipantof.ro trebuie să v-o ramburseze în cont, în cazul unui retur.

Suma aferentă returului va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum două zile lucrătoare de la primirea returului.

În cazul în care se dorește schimbarea unui produs, suma de plată aferentă returului poate fi folosită pentru achitarea altui produs. În cazul în care articolul nou achiziționat are un preț mai mare decât prețul articolului returnat, diferența va fi achitată integral de cumpărător. Dacă produsul nou ales are un preț mai mic decât al produsului returnat, diferența va fi înapoiată clientului. Diferența ce urmează a fi returnată va fi virată prin transfer bancar în contul indicat de client în maximum două zile lucrătoare de la returul produselor.